Paardenborder kant-en-klaar

Omdat mooi en lekker prima samengaan!

De paardenborder kant-en-klaar is ontstaan uit een samenwerking tussen Paardenlandschap en Paard en Plant.
Als ontwerper en kweker snappen wij maar al te goed dat het aanleggen van een bloeiende én eetbare paardenborder niet iets is wat je zomaar doet!
De kant en klaar borders zijn kant-en-klaar pakketten die bestaan uit een ontwerp, instructieboekje en beplanting.

Om jou als paardenliefhebber veel werk en tijd te besparen kun je nu aan de slag met onze kant en klare PAARDENBORDER met een ontwerp van Laura en de planten van Sietske (paard en plant). Ook handig: je hoeft geen groene vingers te hebben, wij hebben alles voor je uitgestippeld!

paardenborder

Twee smaken

We hebben  twee verschillende borders  ontworpen:
~Samen genieten
~Zonaanbidders

Samen genieten bevat veel kruiden en is hiermee een heel geurige border. Kruiden die je allebeide kunt eten, thee van kunt maken en een must have voor het maken van paardensalades.

Verkrijgbaar in de maten Mini, Medi, Maxi

 

De Zonaanbidders is een heel kleurrijke bloemenborder in combinatie met grijstinten van oa bodem bedekkende mini wilgjes die je jaarrond kunt voeren. Hoogtepunt van deze border zijn de zomermaanden waarin de border bloeit in warme pastelkleuren.  Alle plantendelen kan je oogsten om je paard mee te verrassen

Hoe werkt het:

De border is te bestellen via de webshop  van paard&plant, je vindt de borders bij ‘Diversen’. Je kunt er voor kiezen om de planten op te halen van de kwekerij, of deze te laten versturen.

Bij het pakket ontvang je het ontwerp en  instructieboekje waarin alle stappen duidelijk worden uitgelegd, voorzien van handige tekeningen en foto’s. Ook leggen we uit welk onderhoud de border vraagt en wat je kunt verwachten.
De plattegrond is gelamineerd en kan tegen een stootje.