Heeft jouw paard een natuurlijk bestaan?

Geef ‘m z’n natuur terug! Bij Paard&Plant leer je hoe.

Paard&Plant richt zich met haar workshops, trainingen en lezingen op de paardenprofessional en de paardenliefhebber die graag de natuurlijke weg bewandelt als het om voeding en dierwelzijn gaat.

Werk je misschien als osteopaat, fysiotherapeut, manueel therapeut, paardengedragsdeskundige, homeopaat, natuurlijk paardenhouder? Of heb je bijvoorbeeld een paardenpension of paddock paradise manege?
Verdiep je kennis over het natuurlijk houden van paarden op basis van natuurlijke paard-eigen voeding. Leer daarnaast paardenplanten toepassen als onderdeel van het dagelijks rantsoen en als basis voor een groene en paard-eigen inrichting van je weide, paddock of stalomgeving.

Paard&Plant. Voor iedereen die begrijpt dat het geluk van een paard begint bij het terugvinden van zijn natuur. Bied je paard meer dan een weide met gras!

Je erf, je visitekaartje? In hoeverre is jouw erf al eetbaar en paardvriendelijk?
Ontvang jij je (paarden)klanten bij je thuis? Laat ze zien wat er mogelijk is met paardenplanten, een onmisbare schakel als het om natuurlijk paarden houden en paarden voeden gaat. Bij Paard&Plant leer je hoe!
Liever advies op maat? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Haal meer uit je erf: voor je paard, jezelf, de natuur en je klanten.